Live Help

Informatie

Een Internet Protocol (IP) camera, ook wel netwerkcamera genoemd, is een digitale videocamera die data kan verzenden en ontvangen via een computernetwerk en het internet. Veelal worden dit soort camera’s ingezet voor beveiligingsdoeleinden.

Er zijn verschillende soorten IP camera’s:

- Fixed: Vaste montage en neemt een vast punt op.
P/T/Z:  Vaste montage met Pan, Tilt en/of Zome functie.
- Fixed Dome: Vaste montage op de muur of het plafond, heeft een groot bereik en een vaste Dome behuizing.
P/T/Z Dome: Pan/Tilt/Zome Dome camera heeft de mogelijkheid 360 graden beeld op te nemen en kan van afstand worden bediend om bijvoorbeeld een persoon te volgen.

Beveiligingscamera’s zijn niet meer weg te denken in de maatschappij, in winkels, op straat en zelfs bij huizen kom je deze camera’s tegen. LevelOne biedt een totaaloplossing voor beveiligingsdoeleinden, die behalve netwerkcamera’s ook een range van producten biedt op het gebied van softwarepakketten, netwerk video recorders (NVR) en de bijbehorende netwerkapparatuur, zoals switches, PoE producten en accessoires. Zo kunnen gebruikers een geavanceerd beveiligingssysteem opzetten met een gegarandeerde compatibiliteit en technische ondersteuning.

De LevelOne netwerkcamera’s zijn makkelijk te installeren, kunnen overal worden opgehangen en er wordt een gratis software pakket meegeleverd. De IP Camsecure software bevat de bekende motion detection optie en heeft verschillende opnamemogelijkheden. Met de speciale iCamSecure app voor uw Android of iOS telefoon kunt u overal inloggen op uw camera en de beelden bekijken.
Voor professionele en uitgebreide functiemogelijkheden heeft LevelOne de speciale ProMega surveillance software serie.

 

 

LevelOne Surveillance Online catalogus