Live Help

Serverkasten

Onze Triton serverkasten zijn gemaakt van een stalen behuizing met afneembare zijpanelen en zijn voorzien van een slot. Daarnaast zijn alle 19” serverkasten voorzien van ventilatiegaten, zodat alle warmte afgevoerd kan worden. Uiteraard is het mogelijk op onze kasten ventilatieunits te monteren en de kast op een sokkel te plaatsen voor extra ventilatie.

Onze serverkasten en wandkasten zijn te leveren in de kleuren grijs (RAL7035) en zwart (RAL7021), evenals de bijbehorende accessoires. Netwerk-componenten.nl levert geperforeerde deuren voor kasten die in een warmere omgeving staan of veel warmte produceren en goede ventilatie behoeven, bijvoorbeeld serverkasten. Naast geperforeerde deuren, levert Digital Data Communications Nederland glazen deuren voor alle kasten die voorzien zijn van veiligheidsglas. Deze deuren worden voornamelijk gebruikt voor kasten die bedoeld zijn voor oplossingen waar niet veel warmte bij vrij komt, denk hierbij aan een patchkast. Naast glazen en geperforeerde deuren kunt u kiezen uit gescheiden deuren of enkele deuren voor optimaal werkbereik in uw kast.

Toebehoren
Voor onze serverkasten en wandkasten zijn verscheidene toebehoren verkrijgbaar. Denk hierbij aan legborden, sokkels, ventilatoren, stekkerblokken, verlichting, kabelmanagement en patchpanelen.

Triton Online catalogus