Live Help

Veel gestelde vragen

Wat is het minimum orderbedrag?

Digital Data Communications Nederland hanteert een minimum orderbedrag van €85,- excl. BTW en verzendkosten, anders zijn wij genoodzaakt €11,50 orderkosten in rekening te brengen.

Hoeveel verzendkosten worden berekend?

De verzendkosten kunnen per bestelling verschillend zijn. Vervoer per pallet: € 53,50, pakketvervoer: € 11,50. Voor het retourneren van artikelen betaalt u zelf de verzendkosten.

Hoe kan ik betalen?

Bij bestellingen via digital-data.nl vindt betaling plaats via iDeal. Voor vaste relaties kan binnen bepaalde condities geleverd worden op 30 dagen netto. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Digital Data Communications Nederland streeft ernaar om voorradige producten binnen 2-5 werkdagen bij u af te leveren. Van producten die niet op voorraad zijn, krijgt u een aangepaste levertijd per mail toegezonden.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Om een product retour te zenden, verzoeken wij u eerst contact met ons op te nemen.

Waar kan ik vragen stellen?

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 074-2553135 of via e-mailadres info@digital-data.nl.

Heeft u een klacht?

Heeft u een klacht over een gekocht product of onze dienstverlening? Stuur een email waarin u de klacht duidelijk beschrijft naar info@digital-data.nl.

Privacy?

Uw gegevens zijn beschermd. De gegevens die nodig zijn voor de afwikkeling van de bestelling worden opgeslagen in het kader van de afwikkeling van de bestelling en eventueel doorgegeven aan de ondernemingen die met Digital Data Communications Nederland zijn gelieerd of bedrijven die een deel van de dienstverlening van Digital Data Communications Nederland uitvoeren. Alle persoonsgegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en worden volgens de wettelijke regels aangaande bescherming van persoonsgegevens en privacy door netwerk-componenten.nl in acht genomen.

Heeft u andere vragen?

Heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 074-2553135 of emailadres info@digital-data.nl.